Close

Støtte til lokalmiljøet

En av mottakere av sponsormidler er Sokndal kulturskole. Kulturskolen har 130 elevplasser og 10 lærere, og har, takket være bidrag fra næringslivet, kunnet gjøre nødvendige investeringer, fått gjennomført prosjekter, samt hentet profesjonelle artister til motivasjon for både elever og lærere.

Eksempelvis startet Kulturskolen i høst kurs i kokkekunst, workshops for de unge i kommunen, og har kjøpt nye instrumenter og investert i utstyr til streaming av konserter slik at flere kan få se elevene opptre. Ifølge rektor Selmer Simonsen har støtten fra næringslivet totalforvandlet handlekraften til kulturskolen.

Stolt sponsor av motorcrossutøver

Rekefjord Stone følger spent med på karrieren til den unge motorcrossutøver Mathea Selebø (21). Mathea har drevet med motorcross siden hun var 9 år, og konkurrerer i dag på et høyt nivå i sin klasse. Hun er på landslaget og kan vise til gode resultater som 7 NM gull, bronse i EM 2018 og 12 plass i VM 2021. Mathea har også blitt kåret til årets kvinnelige motorsportutøver av Norges Motorsportforbund. Vi heier på Mathea!

Et blomsterpyntet Haua sentrum

Næringsforeningen ønsker å skape et hyggelig sentrum i Sokndal for innbyggere og besøkende. Rekefjord Stone er derfor glade for å kunne bidra i spleiselaget for å skape et blomstrende fint sentrum til sommeren.

Rekefjord Stone har også bidratt med stein til fasaden på vitenmuseet som bygges i Jøssingfjord og til det nye motorsportanlegget KNA Raceway som åpnet i Sokndal i 2021.

Dette er en automatisk oversettelse ved bruk av Google translate »