Close

Sponsormidler

Rekefjord Stone er en viktig støttespiller Sokndal, og støtter og videreutvikler aktiviteter og initiativer i lokalmiljøet.

Rekefjord Stone er med på store og små dugnader, alt fra å gi premier til basarer til å være med å utvikle nytt vitensenter. Rekefjord Stone ønsker å støtte formål som fremmer et inkluderende, sunt og miljømessig bærekraftig lokalsamfunn.

Utdeling av sponsormidler følger et fast oppsatt program. Alle søknader sendes skriftlig solveig.olsen@rekefjordstoneas.no, og vil bli behandlet fortløpende.

Eksempler på noen av prosjektene som støttes i lokalmiljøet:

Jøssingfjord Vitenmuseum

Jøssingfjord Vitenmuseum er etablert i Helleren i Jøssingfjord, og åpning er planlagt til juni 2024. Vitenmuseet ønsker å synliggjøre sammenhengen mellom stedets natur, mennesker og teknologi, samt vekke interessen for realfag blant barn og unge. De besøkende skal få kunnskap om geologi, naturvitenskap, teknologi og kulturhistorien i Dalane og Jøssingfjord, med fokus på bergverk. Museet skal også være en møteplass for fagmiljø, samt nærings- og reiseliv.

Rekefjord Stone har donert stein til fasaden på vitenmuseet. Gaven inkluderer stein av typen norit som er en mørk grå stein som preger hele fasaden på museet.

Se film om museet her .

Støtte til Ukraina

Prosjektet “Biler til Ukraina” ble startet rett etter at krigen brøt ut i Ukraina, og er ledet av både ansatte i Rekefjord Stone og andre innbyggere i lokalsamfunnet. Prosjektet samler inn og kjøper biler til det ukrainske forsvaret som de videre frakter til Ukraina. Rekefjord Stone er glade for å støtte dette viktige arbeidet.

Motorcrossutøver Mathea Selebø

Rekefjord Stone følger spent med på karrieren til den unge motorcrossutøver Mathea Selebø, og sponser henne med 10.000,- i 2024 sesongen. Mathea har drevet med motorcross siden hun var 9 år, og konkurrerer i dag på et høyt nivå i sin klasse. Hun er på landslaget og kan vise til gode resultater både i NM, EM og VM. Mathea har også blitt kåret til årets kvinnelige motorsportutøver av Norges Motorsportforbund. Vi heier på Mathea!

Sokndal Idrettsklubb

Rekefjord Stone har som mål å investere i lokale initiativer som hjelper til med å fremme et inkluderende og sunt lokalsamfunn. Det er derfor signert en fem-års avtale med Sokndal Idrettsklubb som representerer fotball, handball og friidrett i nærmiljøet.

Sokndal kulturskole

Kulturskolen som eies og driftes av Sokndal kommune bidrar til en meningsfull og stimulerende fritidsaktivitet i lokalmiljøet. Sokndal kulturskole er også en naturlig ressurs for skoler, barnehager og kulturlivet i kommunen generelt. Rekefjord Stone har en 3-årig sponsoravtale med Kulturskolen, og bidrar dermed til å fremme opplæring, forståelse og interesse for kultur i lokalmiljøet.

Dalane Pride

Dalane Pride inviterer alle lag, foreninger og privatpersoner i Eigersund, Lund, Sokndal og Bjerkreim til å bli med på en glitrende Pride-feiring! Rekefjord Stone støtter også i år den fargerike folkefesten.

Heroes of Haua

Heroes of Haua er en frivillig forening i Sokndal kommune som har som mål å skape liv og røre i kommunen for barn, unge og voksne i alle aldre. De arrangerer blant annet sykkelritt, babysvømming, frisbeegolfturnering og helgesprell med quiz. Rekefjord Stone er stolt sponsor for foreningen som sprer glede og engasjement i lokalmiljøet. Deres siste tilskudd er en flott klatrepark i det nye vitenmuseet hvor Rekefjord Stone har bidratt med 50.000,-.

KNA Raceway

KNA Raceway ble i 2011 valgt som framtidig Regionalt Motorsportsenter av Rogaland Fylkeskommune. Rekefjord Stone har bidratt med stein til det nye motorsportanlegget KNA Raceway som åpnet i Sokndal i 2021. Dette har blitt en destinasjon, og Norges mest komplekse motorsportsarena som gir et unikt tilbud til Sør-Vestlandet.

Dette er en automatisk oversettelse ved bruk av Google translate »